Skip to content
Wine_academy_3

Wihuri Wine Academy

Wihuri Wine Academy auttaa rakentamaan toimivan viinilistan ja löytämään ruualle ja viineille veroisensa kumppanit. Opastamme henkilökunnan viineihin ja niiden tarinoihin, mikä helpottaa ja tukee myyntiä.

Academy_150Wihuri Wine Academy auttaa rakentamaan toimivan viinilistan ja löytämään ruualle ja viineille veroisensa kumppanit. Opastamme henkilökunnan viineihin ja niiden tarinoihin, mikä helpottaa ja tukee myyntiä.

Oman maahantuonnin alkoholituotteiden tärkeinä valintakriteereinä ovat erinomainen hinta-laatusuhde sekä hyvä saatavuus. Wihuri Wine Academy kattaa Wihuri Metro-tukun koko yli 120 tuotteen valikoiman, joka koostuu pääosin viineistä. Tarjooma vastaa ravintolalle taidokkaasti laadittua viinivalikoimaa, johon kuuluu eri hintaluokissa olevia viinejä, luomu- ja vegaanituotteita unohtamatta. Valikoimaan kuuluvat myös harvinaisemmat high end -tuotteet ja erikoisuudet.

Tutustu Wihuri Wine Academy valikoimaan

Wihuri Wine Academyn tuotteet ovat Suomessa saatavissa ainoastaan foodservice-kaupassa. Pääpaino on viineissä, joiden valikoimaa kehitetään yhteistyössä alan ammattilaisista koostuvan Wihuri Wine Academy -raadin kanssa.