Skip to content

 

 

Demokeittiö

 

 

 

 

Demokeittiö

Wihuri Metro-tukun palveluvalikoimaan kuuluvan Wihuri Demo Kitchenin päätehtävänä on auttaa Metro-tukun asiakasyrityksiä ravintolaliiketoiminnan kehittämisessä. Jos yrityksesi kaipaa apua konseptointiin tai haluat esimerkiksi parantaa kannattavuutta, on demokeittiö oikea ratkaisu.

Demokeittiötämme isännöi keittiömestari Juuse Mikkonen. Pitkän ja menestyksekkään uran ravintolamaailman huipulla tehnyt Mikkonen on luotsannut demokeittiötä vuoden 2019 alusta lähtien. Apua on tarjolla aina tuotekehityksestä ruokalistan luomiseen. Tarjottavat palvelut räätälöidään aina asiakaskohtaisesti, asiakkaalta saatujen toiveiden ja tarpeiden mukaisesti.

"Pienimmillään asiakkaan kanssa on toteutettu yleistä sparrausta ja katsottu yhdessä, mitä uutta maailmalla on meneillään ja miten näitä oppeja voisi hyödyntää omassa liiketoiminnassa. Toisessa ääripäässä taas olemme tarjonneet ruokalistakehitystä lähtien nollasta aina valmiiseen menuun asti, avaimet käteen periaatteella”, Mikkonen sanoo.

Tuotekehityksen ja reseptiikan hiomisen lisäksi demokeittiömme palvelee myös tuote-esittely- ja koulutustilana.

"Kun näkee tai kuulee, että naapuriravintolalla ovi käy ja itsellä ei, tai jos liiketoimintaan vaikuttaa tulevan pitkäaikainen notkahdus, on viimeistään aika olla meihin yhteydessä.”

Miksi kannattaa tulla demokeittiön asiakkaaksi?

  • Tukea ja sparrausta ravintolaliiketoiminnan kehitykseen ja reseptiikkaan
  • Apua juuri omiin tarpeisiin – palvelut räätälöidään aina asiakaskohtaisesti
  • Tilaa tuote-esittelyjen ja koulutusten järjestämiseen