Skip to content

 

 

Demo kitchen

 

 

 

 

Demo kitchen

Wihuri Metro-tukun palveluvalikoimaan kuuluvan Demo kitchenin päätehtävänä on auttaa Metro-tukun asiakasyrityksiä ravintolaliiketoiminnan kehittämisessä. Jos yrityksesi kaipaa apua konseptointiin tai haluat esimerkiksi parantaa kannattavuutta, on demokeittiö oikea ratkaisu.

Demo kitcheniämme isännöi keittiömestari Juuse Mikkonen. Pitkän ja menestyksekkään uran ravintolamaailman huipulla tehnyt Mikkonen on luotsannut demokeittiötä vuoden 2019 alusta lähtien. Apua on tarjolla aina tuotekehityksestä ruokalistan luomiseen. Tarjottavat palvelut räätälöidään aina asiakaskohtaisesti, asiakkaalta saatujen toiveiden ja tarpeiden mukaisesti.

"Pienimmillään asiakkaan kanssa on toteutettu yleistä sparrausta ja katsottu yhdessä, mitä uutta maailmalla on meneillään ja miten näitä oppeja voisi hyödyntää omassa liiketoiminnassa. Toisessa ääripäässä taas olemme tarjonneet ruokalistakehitystä lähtien nollasta aina valmiiseen menuun asti, avaimet käteen periaatteella”, Mikkonen sanoo.

Tuotekehityksen ja reseptiikan hiomisen lisäksi demokeittiömme palvelee myös tuote-esittely- ja koulutustilana.

"Kun näkee tai kuulee, että naapuriravintolalla ovi käy ja itsellä ei, tai jos liiketoimintaan vaikuttaa tulevan pitkäaikainen notkahdus, on viimeistään aika olla meihin yhteydessä.”

Demo kitchen

 

The main purpose of Wihuri Metro-tukku’s Demo kitchen is to help our customers develop their restaurant business. If your company needs help with conceptualization or wants to improve profitability, Demo kitchen is the right solution.

Our Demo kitchen is hosted by chef Juuse Mikkonen. With a long and successful career at the top of the restaurant world, Mikkonen has been leading the Demo kitchen since the beginning of 2019. Assistance is available for everything from product development to menu creation. The services provided are always tailored to each customer, based on their specific needs and wishes. 

"At the smallest scale, we have provided general guidance and explored together what new trends are popular and how they could be applied to their own business. At the other end of the spectrum, we have offered menu development from scratch to a finished menu, on a turnkey basis," says Mikkonen.

In addition to product development and recipe refinement, Demo kitchen also serves as a product demonstration and training space.

"When you see or hear that the neighboring restaurant is bustling while yours is not, or if your business is facing a prolonged slump, it is definitely time to contact us."

 

As a customer of Demo kitchen, you will receive the following benefits:


 • Support and guidance for developing your restaurant business and recipes 
• Assistance tailored to your specific needs - services are always customized for each customer 
• Space for organizing product presentations and training sessions