Skip to content

 

 

Metro-tuotteet ja oma maahantuonti

 

 

Wihuri Metro-tukun valikoimasta löydät kaikki ravintola-alan raaka-aineet ja vähittäiskaupan suosikkituotteet. Valikoimassamme on myös omia merkkejämme sekä itse maahantuomiamme tuoteperheitä, joiden tuotteita saat vain Wihuri Metro-tukusta. Omia merkkejämme ovat muun muassa Metro-tuotteet, Eldorado, Kulta Mokka -kahvi, Jano-vesi, Banderosin tex mex -tuotteet, Powerking-energiajuomat ja Traganon antipastit.

Kevään 2024 uutuudet

Uusia makuja ja inspiraatiota ammattikeittiöön! Metro-tukun kevään uutuudet oman merkin ja oman maahantuonnin valikoimassa tuovat helppoja ratkaisuja ravintolakeittiöön, toivottuja tuotteita ja pakkauskokoja sekä laadukkaita kuplivia.

 
Lue lisää

W Metro

W Metro on ravintolakeittiön tarpeisiin suunniteltu tuoteperhe, jossa hinta ja laatu ovat aina kohdallaan. W Metro palvelee ravintolayrittäjää tarjoten monipuolisesti tuotteita, jotka vastaavat ammattikeittiön tarpeisiin.

 
Tutustu Metro-tuotteisiin

Metro Fresh Cut

Arjen helppoutta käsin ja koneellisesti pilkotusta hevistä. Ilman välikäsiä, nopealla toimitusrytmillä. Myös räätälöidyt ratkaisut!

 
Kokeile Metro Fresh Cut -palveluamme

Syksyn 2023 uutuudet

Uusia makuja ja inspiraatiota ammattikeittiöön! Metro-tukun syksyn uutuudet oman merkin ja oman maahantuonnin valikoimassa lupaavat esimerkiksi makuja maailmalta sekä räätälöityjä tuotetuotteita kotimaisesta lihasta.

 
Lue lisää

Kevään 2023 uutuudet

Mausteita, jotka löydät vain meiltä, esipaistettua leipää, laadukkaita etikkatuotteita ja ratkaisuja lounaspöytään.

 
Lue lisää

Eldorado

Suomalaiseen makuun tehdyssä tuotesarjassa laatu kohtaa järkevän hinnan.

 
Katso Eldorado-tuotevalikoima

Jano

Jano on vesi jokaiseen janoon. Valikoimaa on lähdevedestä Vichyyn.

 
Tilaa Jano-vesi

Kulta Mokka

Kulta Mokka on vaaleapaahtoinen, UTZ-sertifioitu, suomalaiseen makuun tehty kahvisekoituksemme.

 
Katso Kulta Mokka -tuotteet