Skip to content

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Metro Fresh Cut - me leikkaamme, jotta sinä voit tehdä muuta

Kun haluat yhdistää helppouden ja laadun, Metro Fresh Cut on paras hevi-kumppanisi. Säästä aikaa ja helpota ravintolakeittiön arkea laajalla pilkottujen hevien valikoimalla, jonka ensiluokkaisiin ja kestäviin tuotteisiin voi aina luottaa.

Metro Fresh Cut tarjoaa laatua ykkösluokan raaka-aineista tuotekehitykseen. Ammattikokkiemme vetämät tiimit leikkaavat ja pilkkovat kasviksia sekä käsin että koneellisesti. Tarvitsetpa siis valmiiksi pilkottuja yksittäisiä kasviksia tai haluat hyödyntää ratatouille- ja wokkisekoituksiamme, ovat tuotteemme aina tasalaatuisia kuin ravintolan itsensä tekeminä. 

Laajassa valikoimassamme näkyvät sesongit ja asiakkaidemme toiveet. Räätälöimme ratkaisuja ja kehitämme jatkuvasti valikoimaamme miettien, millaisilla tuotteilla asiakkaamme pääsevät parhaisiin lopputuloksiin. Etsimme toimivimmat raaka-aineet tuotteisiin ja huomioimme kasvisten eri kypsymisajat sekoituksissa työsi helpottamiseksi.

Metro Fresh Cut -tuotteet tulevat nopealla toimitusrytmillä, kylmäketjun katkeamatta ja ilman välikäsiä. Ravintolayrittäjän työparina haluamme tarjota korkeaa laatua kokeilta kokeille. Emme siis leikkaa vain, jotta sinä voit tehdä muuta. Leikkaamme myös, jotta ravintolasi voi menestyä joka päivä.

Haluan, että minuun otetaan yhteyttä ja kerrotaan lisää Metro Fresh Cut -mahdollisuuksista


Eikö yrityksesi ole vielä asiakkaamme? Liity helposti ja nopeasti Metro-tukun asiakkaaksi.