Skip to content

 

 

Tuotteet ja palvelumme

 

 

Haluamme toimia asiakkaidemme kokonaisvaltaisena kumppanina aina tuoteratkaisujen ideoinnista ravintolapöytään saakka.

Tarjoamme henkilökohtaista palvelua ja innovatiivisia palveluratkaisuja sekä laajan asiakaslähtöisesti kehittyvän valikoiman. Eri tuotekonsepteistamme löydät helposti ravintolaasi parhaiten palvelevat tuotteet, ja asiointi niin verkkokaupassamme kuin Metro-tukuissa on helppoa. Wihuri Metro-tukussa käytössäsi ovat myynnin ja valikoimahallinnan ammattilaiset, jotka tuntevat oman asiakasryhmänsä tuotteet, toimintamallin ja erityistarpeet.

Laadukkaan valikoiman ja luotettavien toimituksien lisäksi tuemme asiakkaitamme koko ammattitaidollamme. Osallistumme tuote- ja palvelukehitykseen sekä annamme ideoita ja inspiraatiota. Työmme ydin on kuunnella asiakkaitamme, ja kehitämme toimintaamme jatkuvasti vastaamaan asiakkaidemme toiveita ja tarpeita tiiviissä yhteistyössä tavarantoimittajiemme kanssa.

Tutustu Wihuri Metro-tukun tuotteisiin sekä palveluihin ja siihen, miten ne voivat tuoda lisäarvoa liiketoiminnallesi.

Tiedote: Uudistimme tuotekonseptimme

Tuote- ja palveluvalikoimamme uudistettiin helpottamaan ravintolayrittäjän arkea. Uusien valikoimakonseptien myötä omaan hintaluokkaan sopivat tuotteet löytyvät entistä vaivattomammin.

 
Lue lisää

W Metro

W Metro on ravintolakeittiön tarpeisiin suunniteltu tuoteperhe, jossa hinta ja laatu ovat aina kohdallaan. W Metro palvelee ravintolayrittäjää tarjoten monipuolisesti tuotteita, jotka vastaavat ammattikeittiön tarpeisiin.

 
Lue lisää W Metrosta

Metro Wines

Hyvän ravintolan tunnistaa viinilistastaan. Metro Wines on rakkaudella rakentamamme viinien ja muiden alkoholijuomien valikoima. Kehitämme viinivalikoimaamme yhdessä asiakkaidemme kanssa, jotta se palvelisi ravintolayrittäjiä parhaalla mahdollisella tavalla.

 
Lue lisää Metro Winesista

Selected by Metro

Selected by Metro -tunnuksen saavat tuotteet, jotka ammattilaisraatimme on käsin poiminut valikoimastamme. Selected by Metro -valikoima on tarkasti rajattu sisältäen ainoastaan premium-laatuisia kotimaisia ja maailmalta tuotuja tuotteita.

 
Lue lisää Selected by Metrosta

Metro Vegan

Metro Vegan on markkinoiden kattavin vegaanisten laatutuotteiden valikoima. Se tarjoaa toimivia ja kestäviä raaka-aineita kaikissa tuotekategorioissa.

 
Lue lisää Metro Veganista

Metro Fresh Cut

Kun haluat yhdistää helppouden ja laadun, Metro Fresh Cut on paras hevi-kumppanisi. Säästä aikaa ja helpota ravintolakeittiön arkea laajalla pilkottujen hevien valikoimalla, jonka ensiluokkaisiin ja kestäviin tuotteisiin voi aina luottaa.

 
Lue lisää Fresh Cut palvelusta

W Metro Premium

W Metro Premium -tuotteet ovat erityisen laadukkaita, mutta silti hintatasoltaan kohtuullisia. W Metro Premium on oman merkkimme tuoteperhe, jonka astetta ensiluokkaisemmat tuotteet jäävät ravintola-asiakkaiden mieleen. Tuotekonseptin valikoima julkaistaan pian.

 
Lue lisää W Metro Premiumista

Metro Deals

Metro Deals takaa vaihtuvia löytöjä erittäin houkuttelevaan hintaan. Matalamman hintatason Metro Deals -valikoiman on tarkoitus tarjota raaka-aineita asiakkaidemme toivomista perustuoteryhmistä.

 
Lue lisää Metro Dealista

Demokeittiö

Demo Kitchenin päätehtävänä on auttaa asiakkaitamme ravintolaliiketoiminnan kehittämisessä. Tarjottavat palvelut räätälöidään aina asiakaskohtaisesti, asiakkaalta saatujen toiveiden ja tarpeiden mukaisesti.

 
Lue lisää demokeittiöstä