Skip to content

 

 

 

 

 

Meistä

 

 

 

 

Wihuri Metro-tukku on enemmän kuin tukku

Wihuri Metro-tukku on kokenut ravintola-alan ammattilainen ja uranuurtaja päivittäistavara-alan tukkukaupassa. Vastaamme ravintola-alan muuttuneeseen markkinaan uudistamalla pikatukkumme, tuotevalikoimamme sekä ostokokemuksen aina digitaalisia kanavia myöten.

Uudistunut tuotevalikoimamme on intohimoisesti ruokaan suhtautuvien ammattilaisten ammattilaisille valitsema. Ravintolayrittäjän työparina haluamme palvella entistä kokonaisvaltaisemmin ja erityisellä ylpeydellä avaamme Helsingin Konepajalle lippulaivatukkumme syksyllä 2023. 

Wihuri Metro-tukku toimii pääjärjestäjänä Vuoden Kokki ja Vuoden Tarjoilija -kilpailuissa.

Lippulaivatukku Konepajalle 2023

Lippulaivatukkumme tulee palvelemaan kaupungin ravintoloitsijoita sekä sijaintinsa että monipuolisen valikoimansa puolesta.

 
Lue lisää

Uudistetut tuotekonseptimme

Uusien valikoimakonseptien myötä omaan hintaluokkaan sopivat tuotteet löytyvät entistä vaivattomammin.

 
Lue lisää

Ravintolayrittäjän työpari

Myyntitiimillemme jokainen asiakas on yhtä tärkeä, oli liikeidea mikä tahansa. Aito auttamisen kulttuuri syntyy jaetusta intohimosta ruokaan ja monenlaisista persoonista, joiden joukosta jokaiselle asiakkaalle löytyy aina sopiva työpari.

 
Lue lisää

Kattava valikoimamme

Tarjoamme kattavan ja koko ajan uusiutuvan valikoiman laadukkaita ja turvallisia tuotteita foodservice-alan ja julkisen sektorin ammattikeittiöihin ja vähittäiskauppaan.

 
Katso koko valikoima

Sesonkivalikoimat

Sesongin parhaat raaka-aineet, kausivalikoimat ja muut ajankohtaiset tuotteet - kaikki Metro-tukusta. Katso sesonkivalikoimamme ja inspiroidu!

 
Tutustu sesonkivalikoimiimme

Vuoden Kokki ja Vuoden Tarjoilija

Wihuri Metro-tukku toimii pääjärjestäjänä Vuoden Kokki ja Vuoden Tarjoilija -kilpailuissa.

 
Lue lisää

Intohimosta ruokaan

Tarinamme sai alkunsa vuonna 1901 Kaarinassa, kun Hjalmar Aarnio alkoi kuljettaa kauppiaille Edla-vaimonsa paistamia leivonnaisia myytäväksi.

 
Lue lisää

Läsnä kun tarvitset

Keskity omaan ydintoimintaasi ja anna meidän huolehtia muusta. Wihuri Metro-tukun asiakkaana asiantuntijamme ja palvelumme ovat valmiina sinua varten.

 
Lue lisää

Wihuri Metro-tukku on osa Wihuri-konsernia

Tukkukaupasta alkunsa saanut Wihuri on kasvanut pienestä suomalaisesta perheyhtiöstä kansainväliseksi monialakonserniksi. Wihuri-konserni toimii nykyisin neljällä toimialalla kotimaan päivittäistavaratukkutoiminnasta globaalin pakkausteollisuuteen ja on edelleen perheen omistuksessa.
Wihuri-konsernin muodostavat emoyhtiö Wihuri International Oy ja sen alakonsernit, pakkausteollisuuteen keskittyvä Wihuri Packaging Oy sekä Wihuri Oy, jonka muodostavat toimialat Wihuri Metro-tukku, Tekninen Kauppa sekä Jetflite Aviation.  Lue lisää www.wihuri.fi.