Skip to content

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Wihuri Metro-tukku on enemmän kuin tukku

Wihuri Metro-tukku on kokenut ravintola-alan ammattilainen ja uranuurtaja päivittäistavara-alan tukkukaupassa. Vastaamme ravintola-alan muuttuneeseen markkinaan uudistamalla pikatukkumme, tuotevalikoimamme sekä ostokokemuksen aina digitaalisia kanavia myöten.

Uudistunut tuotevalikoimamme on intohimoisesti ruokaan suhtautuvien ammattilaisten ammattilaisille valitsema. Ravintolayrittäjän työparina palvelemme 15 pikatukulla, joista uusimpana Metro-tukku Konepaja aukesi joulukuussa 2023. Metro-tukku Konepaja on lippulaivatukkumme eksklusiivisella tuotevalikoimalla ja palvelulla sekä kilpailukykyisillä hinnoilla. Nouda nopeasti valmiiksi keräämämme tuotteet tai tilaa tuoretuotteet suoraan ammattikeittiöösi kolmesti päivässä! Lue lisää Metro-tukku Konepajasta.

Wihuri Metro-tukku toimii pääjärjestäjänä Vuoden Kokki ja Vuoden Tarjoilija -kilpailuissa.

Ravintolayrittäjän työpari

Näin olemme auttaneet Kahvila Otavan yrittäjiä niin toiminnan alussa kuin yrityksen kasvussa ja kannattavuudessa.

 
Lue lisää

Inspiraatiota Demo kitchenistä

Inspiraatiota ammattikeittiöösi Demo kitchenistä. Poimi reseptiikat ja tuotesuositukset Metro-tukun keittiömestareilta ja vierailevilta tähdiltä.

 
Lue lisää

Uudistetut tuotekonseptimme

Uusien valikoimakonseptien myötä omaan hintaluokkaan sopivat tuotteet löytyvät entistä vaivattomammin.

 
Lue lisää

Kattava valikoimamme

Tarjoamme kattavan ja koko ajan uusiutuvan valikoiman laadukkaita ja turvallisia tuotteita foodservice-alan ja julkisen sektorin ammattikeittiöihin ja vähittäiskauppaan.

 
Katso koko valikoima

Sesonkivalikoimat

Sesongin parhaat raaka-aineet, kausivalikoimat ja muut ajankohtaiset tuotteet - kaikki Metro-tukusta. Katso sesonkivalikoimamme ja inspiroidu!

 
Tutustu sesonkivalikoimiimme

Metro-tukku Konepaja

Eksklusiivinen, ravintoloille suunnattu tuotevalikoima ja tuoretuotteiden nopea palvelunouto ja palvelutoimitus keskellä Helsinkiä.

 
Lue lisää

Vuoden Kokki ja Vuoden Tarjoilija

Wihuri Metro-tukku toimii pääjärjestäjänä Vuoden Kokki ja Vuoden Tarjoilija -kilpailuissa.

 
Lue lisää

Intohimosta ruokaan

Tarinamme sai alkunsa vuonna 1901 Kaarinassa, kun Hjalmar Aarnio alkoi kuljettaa kauppiaille Edla-vaimonsa paistamia leivonnaisia myytäväksi.

 
Lue lisää

Läsnä kun tarvitset

Keskity omaan ydintoimintaasi ja anna meidän huolehtia muusta. Wihuri Metro-tukun asiakkaana asiantuntijamme ja palvelumme ovat valmiina sinua varten.

 
Lue lisää

Wihuri Metro-tukku on osa Wihuri-konsernia

Tukkukaupasta alkunsa saanut Wihuri on kasvanut pienestä suomalaisesta perheyhtiöstä kansainväliseksi monialakonserniksi. Wihuri-konserni toimii nykyisin neljällä toimialalla kotimaan päivittäistavaratukkutoiminnasta globaalin pakkausteollisuuteen ja on edelleen perheen omistuksessa.
Wihuri-konsernin muodostavat emoyhtiö Wihuri International Oy ja sen alakonsernit, pakkausteollisuuteen keskittyvä Wihuri Packaging Oy sekä Wihuri Oy, jonka muodostavat toimialat Wihuri Metro-tukku, Tekninen Kauppa sekä Jetflite Aviation.  Lue lisää www.wihuri.fi.