Skip to content

Wihuri Metro-tukku on enemmän kuin tukku

Wihuri Metro-tukku on kokenut ravintola-alan ammattilainen ja uranuurtaja päivittäistavara-alan tukkukaupassa. Vastaamme ravintola-alan muuttuneeseen markkinaan uudistamalla pikatukkumme, tuotevalikoimamme sekä ostokokemuksen aina digitaalisia kanavia myöten.

Uudistunut tuotevalikoimamme on intohimoisesti ruokaan suhtautuvien ammattilaisten ammattilaisille valitsema. Ravintolayrittäjän työparina haluamme palvella entistä kokonaisvaltaisemmin ja erityisellä ylpeydellä avaamme Helsingin Konepajalle lippulaivatukkumme syksyllä 2023. 

Wihuri Metro-tukku toimii pääjärjestäjänä Vuoden Kokki ja Vuoden Tarjoilija -kilpailuissa.

Wihuri Metro-tukku on osa Wihuri-konsernia

Tukkukaupasta alkunsa saanut Wihuri on kasvanut pienestä suomalaisesta perheyhtiöstä kansainväliseksi monialakonserniksi. Wihuri-konserni toimii nykyisin neljällä toimialalla kotimaan päivittäistavaratukkutoiminnasta globaalin pakkausteollisuuteen ja on edelleen perheen omistuksessa.

Wihuri-konsernin muodostavat emoyhtiö Wihuri International Oy ja sen alakonsernit, pakkausteollisuuteen keskittyvä Wihuri Packaging Oy sekä Wihuri Oy, jonka muodostavat toimialat Wihuri Metro-tukku, Tekninen Kauppa sekä Jetflite Aviation.  Lue lisää www.wihuri.fi.