Skip to content
tilaa-uutiskirje-uusi-banneri

Haluatko tietää lisää Metro-tukun toiminnasta ja saada tietoa ajankohtaisista kampanjoistamme?

Nyt sinulla on mahdollisuus tilata uutiskirjeitämme oman kiinnostuksesi mukaan. Olemme jaotelleet uutiskirjeemme eri julkaisujemme mukaan, katso tarkemmat tiedot ja valitse haluamasi alla olevan tilauslomakkeen listalta.

Huomioithan, että Metro-tukun julkaisut on suunnattu ensisijaisesti asiakkaillemme ja siksi julkaisuissa mainitut hinnat ovat voimassa vain rekisteröityneille asiakkaillemme. Myös verkkokaupassamme hinnat näkyvät vain kirjautuneille asiakkaillemme. Asiakkaaksemme voit liittyä helposti ja nopeasti täällä.

 

Uutiskirjeet

Viikon tuoreimmat, hevi- ja kalatarjoukset -uutiskirjeemme sisältää voimassaolevat hevi- ja kalaosaston tarjoukset. Mukana myös muita ajankohtaisia kuulumisia tukustamme. Uutiskirje ilmestyy kerran viikossa.

Uutta tukussa esittelee sesongin tärkeimmät uutuudet tukkumme valikoimassa yhdellä kertaa. Julkaisu ilmestyy kolmesti vuodessa ja uutiskirje lähetetään ilmestymisen yhteydessä.

Gastronomie-lehti on manifesti ravintola-alan tekijöille. Lehdessä nostamme esiin niin alan tekijöitä kuin ravintolamaailman trendejä ja uusia tuulia. Lehti ilmestyy kaksi kertaa vuodessa, keväällä ja syksyllä.

 

Uutiskirjeen tilaus