Skip to content
bannerikuva-blogiin-Gastronomien-kansikollaasi-1000x500

Gastronomie on manifesti ravintola-alan tekijöille

Wihuri Metro-tukku loi ravintola-alan ammattilaisille heidän arvoisensa lehden. Meille on tärkeää olla mukana yrittäjän arjessa – työparina ja kumppanina – ja luoda yhdessä onnistumisen ja menestyksen edellytykset. Tervetuloa lukemaan tarinoita keittiön ja salin sankareista!

 

Tunnustusta Gastronomielle

Wihuri Metro-tukun Gastronomie-lehti valittiin syksyllä 2021 kansainvälisen Folio Awards -kilpailun finaaliin. Folio Awards on maailman arvostetuimpia designkilpailuita, jossa palkitaan vuosittain digi- ja printtijulkaisuiden kansainvälistä parhaimmistoa. New Magazine Design -kategoriassa finaaliin valitun Gastronomie-lehden konseptiuudistus toteutettiin keväällä 2021 yhdessä Kubo Creative Agencyn kanssa. 

Gastronomie ilmestyy kahdesti vuodessa, keväällä ja syksyllä. Kiinnostuitko Gastronomie-lehdestä? Ota meihin yhteyttä!

Jaana Päivärinta
päätoimittaja
040 549 2791
jaana.paivarinta@wihuri.fi

Lue Gastronomie -lehtiä

Gastronomie 2/2023

Joulukuussa avautuvassa Metro-tukku Konepajassa voi elää ja hengittää makujen maailmaa, kun se on vasta tuotteina hyllyillä. Mukana myös The Bull and the Firm, Dif Döner, Gina ja Seurahuone.

Gastronomie 1/2023

Täältä tullaan! Alalle valmistuvat Perholaiset kertovat ajatuksiaan ja odotuksiaan alalle siirtymisestä. Mukana myös Kaskis, kiki Knives, Alexanderplats ja paljon muuta.

Gastronomie 2/2022

Oletko kuullut ravintolayrittäjästä, joka osaisi vain yhden asian hyvin? Emme mekään. Lähdetään siis kurkistamaan eri moniosaajien ravintoloihin ja tuoreisiin ajatuksiin!

Gastronomie 1/2022

Kannattaisiko ystävien kanssa perustaa yritys? Kun hyvien ystävien kanssa saa loistoidean, eikö sitä olisi täydellistä lähteä yhdessä toteuttamaan?

Gastronomie 2/2021

Tässä numerossa kiillotamme lasit ja otamme katseen tulevaan. Miltä näyttää ravintoloiden tulevaisuus alan asiantuntijoiden mielestä?

Gastronomie 1/2021

Meille Wihuri Metro-tukussa on tärkeää olla mukana yrittäjän arjessa – työparina ja kumppanina – ja luoda yhdessä onnistumisen ja menestyksen edellytykset. Uudistettu Gastronomie on ennen kaikkea manifesti alan tekijöille.

Gastronomie 2/2020

Ylpeästi kotimaista ruokakulttuuria edistämässä. Wihuri Metro-tukku toimii jatkossa Vuoden Kokki- ja Vuoden Tarjoilija -kilpailuiden pääjärjestäjänä.

Gastronomie 1/2020

"On ollut hienoa seurata, miten yhtäkkiä koronaviruksen takia yrittäjät kykenevät heittäytymään ja tekemään asiat aivan eri tavalla kuin ennen. On myös ollut hienoa nähdä miten ihmiset auttavat toinen toisiaan."