Gastronomie 2/2023
Joulukuussa avautuvassa Metro-tukku Konepajassa voi elää ja hengittää makujen maailmaa, kun se on vasta tuotteina hyllyillä. Mukana myös The Bull and the Firm, Dif Döner, Gina ja Seurahuone.
Wihuri Metro-tukku loi ravintola-alan ammattilaisille heidän arvoisensa lehden. Meille on tärkeää olla mukana yrittäjän arjessa – työparina ja kumppanina – ja luoda yhdessä onnistumisen ja menestyksen edellytykset. Tervetuloa lukemaan tarinoita keittiön ja salin sankareista!
Wihuri Metro-tukun Gastronomie-lehti valittiin syksyllä 2021 kansainvälisen Folio Awards -kilpailun finaaliin. Folio Awards on maailman arvostetuimpia designkilpailuita, jossa palkitaan vuosittain digi- ja printtijulkaisuiden kansainvälistä parhaimmistoa. New Magazine Design -kategoriassa finaaliin valitun Gastronomie-lehden konseptiuudistus toteutettiin keväällä 2021 yhdessä Kubo Creative Agencyn kanssa.
Gastronomie ilmestyy kahdesti vuodessa, keväällä ja syksyllä. Kiinnostuitko Gastronomie-lehdestä? Ota meihin yhteyttä!
Jaana Päivärinta
päätoimittaja
040 549 2791
jaana.paivarinta@wihuri.fi