Skip to content
bannerikuva-blogiin-Gastronomien-kansikollaasi-1000x500

Gastronomie on manifesti ravintola-alan tekijöille

Wihuri Metro-tukku loi ravintola-alan ammattilaisille heidän arvoisensa lehden. Meille on tärkeää olla mukana yrittäjän arjessa – työparina ja kumppanina – ja luoda yhdessä onnistumisen ja menestyksen edellytykset. Tervetuloa lukemaan tarinoita keittiön ja salin sankareista!

 

Tunnustusta Gastronomielle

Wihuri Metro-tukun Gastronomie-lehti valittiin syksyllä 2021 kansainvälisen Folio Awards -kilpailun finaaliin. Folio Awards on maailman arvostetuimpia designkilpailuita, jossa palkitaan vuosittain digi- ja printtijulkaisuiden kansainvälistä parhaimmistoa. New Magazine Design -kategoriassa finaaliin valitun Gastronomie-lehden konseptiuudistus toteutettiin keväällä 2021 yhdessä Kubo Creative Agencyn kanssa. 

Gastronomie ilmestyy kahdesti vuodessa, keväällä ja syksyllä. Kiinnostuitko Gastronomie-lehdestä? Ota meihin yhteyttä!

Jaana Päivärinta
päätoimittaja
040 549 2791
jaana.paivarinta@wihuri.fi

Lue Gastronomie -lehtiä

Gastronomie 2/2024

J‌okainen perustaessaan ravintola-alan yritystä haaveilee, että pystyy nopeasti lunastamaan paikkansa ja vakuuttamaan kävijät tulemaan yhä uudestaan. Tämänkertainen Gastronomie tarjoilee joukon tekijöitä, jotka ovat onnistuneet luomaan menestyvät konseptit ensimetreiltään lähtien.

Gastronomie 1/2024

R‌avintolaan meneminen on aina elämys. Asiakkaasta pidetään huolta, miljöö ja tunnelma on mietitty viimeisen päälle ja kaiken kruunaa mieletön ruoka juomineen. Kuitenkin ihmiset kaipaavat entistä kokonaisvaltaisempia elämyksiä. Pitääkö kaikkien keksiä jotakin ennen näkemätöntä?

Gastronomie 2/2023

Joulukuussa avautuvassa Metro-tukku Konepajassa voi elää ja hengittää makujen maailmaa, kun se on vasta tuotteina hyllyillä. Mukana myös The Bull and the Firm, Dif Döner, Gina ja Seurahuone.

Gastronomie 1/2023

Täältä tullaan! Alalle valmistuvat Perholaiset kertovat ajatuksiaan ja odotuksiaan alalle siirtymisestä. Mukana myös Kaskis, kiki Knives, Alexanderplats ja paljon muuta.

Gastronomie 2/2022

Oletko kuullut ravintolayrittäjästä, joka osaisi vain yhden asian hyvin? Emme mekään. Lähdetään siis kurkistamaan eri moniosaajien ravintoloihin ja tuoreisiin ajatuksiin!

Gastronomie 1/2022

Kannattaisiko ystävien kanssa perustaa yritys? Kun hyvien ystävien kanssa saa loistoidean, eikö sitä olisi täydellistä lähteä yhdessä toteuttamaan?

Gastronomie 2/2021

Tässä numerossa kiillotamme lasit ja otamme katseen tulevaan. Miltä näyttää ravintoloiden tulevaisuus alan asiantuntijoiden mielestä?

Gastronomie 1/2021

Meille Wihuri Metro-tukussa on tärkeää olla mukana yrittäjän arjessa – työparina ja kumppanina – ja luoda yhdessä onnistumisen ja menestyksen edellytykset. Uudistettu Gastronomie on ennen kaikkea manifesti alan tekijöille.

Gastronomie 2/2020

Ylpeästi kotimaista ruokakulttuuria edistämässä. Wihuri Metro-tukku toimii jatkossa Vuoden Kokki- ja Vuoden Tarjoilija -kilpailuiden pääjärjestäjänä.

Gastronomie 1/2020

"On ollut hienoa seurata, miten yhtäkkiä koronaviruksen takia yrittäjät kykenevät heittäytymään ja tekemään asiat aivan eri tavalla kuin ennen. On myös ollut hienoa nähdä miten ihmiset auttavat toinen toisiaan."