Skip to content
Konepaja-palvelutiski-1000x500

Näin Metro-tukku Konepaja palvelee

Lippulaivatukkumme palvelee kaupungin ravintoloitsijoita sekä sijaintinsa että monipuolisen valikoimansa puolesta.

Kiireinen ravintola tarvitsee nopeita ratkaisuja. Koko Konepajan valikoima on nopeasti noudettavissa valmiiksi keräiltynä ja tuoretuotteet saatavissa pikaisella palvelutoimituksella ravintolaan.

  • Panostamme tuoretuotteisiin heviin, lihaan ja kalaan. Tuoretiskillä Lihakauppa Roslund palvelee kotimaisella lihaosaamisella ja Kalavapriikki tarjoaa vastuullisen valikoiman sekä suomalaista että tuontikalaa.
  • Vaikuttavasta Metro Wines -valikoimastamme löydät ravintolasi arvoiset viinit ja oikeat tarinat. 
  • Demo Kitchen ja keittiömestarimme palvelee sparraten ruokalistan uudistamisessa ja hiomisessa. Tuloksena on menestyksen makuja menullesi.

Tehtävämme on helpottaa ravintola-arkea. Oikeilla tuotteilla ja liiketoiminnan ratkaisuilla palvelemme monipuolisesti ja kilpailukykyisesti, jotta kaikki ravintolassasi sujuu.

Tervetuloa Metro-tukku Konepajalle

Lippulaivatukkumme Helsingin Vallilassa palvelee viikon jokaisena päivänä. Meiltä löydät ravintolayrittäjille suunnatun reilun 7000 tuotteen eksklusiivisen valikoiman.

 
Lue lisää

Roslundin tuoretiski Konepajalle

Metro-tukku ja Lihakauppa Roslund ovat aloittaneet yhteistyön, jonka myötä Metro-tukku tuo palveluihinsa lihan erikoisosaamista. Helsingin Konepajalle avautuvaan Metro-tukun lippulaivamyymälään tulee Roslundin hallinnoima lihan tuoretiski.

 
Avaa tiedote

Vaikuttava viinihuone Konepajalle

Metro-tukun viiniasiantuntijoiden tavoitteena on tuoda Konepajalle ravintolayrittäjille paras mahdollinen viinin hankintakanava ja viinikumppanuus.

 
Lue lisää

Kalavapriikin tuoretiski Konepajan lippulaivatukkuun

Helsingin Konepajalle avautuvaan Metro-tukun lippulaivamyymälään tulee Kalavapriikin hallinnoima kalan tuoretiski. Kalavapriikin tuotevalikoima ja erikoisosaaminen mahdollistavat Metro-tukun erottautumisen markkinassa.

 
Lue lisää

Metro-tukku Konepaja aukeaa 7.12.2023

Lippulaivatukkumme Helsingin ytimessä aukeaa 7.12. klo 10. Liity nyt asiakkaaksi!

 
Lue lisää

Demo Kitchen Tampereelle

Metro-tukku, Metos ja Metritiski toteuttivat yhdessä Tampereen Metro-pikatukun palvelevan demo kitchenin.

 
Lue lisää

Caverionilta energiaviisautta Metro-tukkuihin

Vastuullisuus alkaa energiaviisaista tukuista. Metro-tukun ja Caverionin yhteistyön myötä energiaviisaat tukut tarjoavat vastuullisen vaihtoehdon asiakkaille.

 
Lue lisää

Kuudes Metro-tukun matkalla ravintolayrittäjän työpariksi

Metro-tukku ja Kuudes yhteistyössä: agendalla asiakasymmärryksen kasvattaminen ja uuden strategian luonti ja jalkauttaminen käytännössä.

 
Lue lisää

Wihuri Metro-tukku ECD:n jäseneksi

ECD:n jäsenyyden myötä Metro-tukulle avautuu laaja kontaktiverkosto Etelä-, Keski-, Itä- sekä Pohjois-Euroopan alueille. Jäsenyys tuo myös arvokasta lisäarvoa Metro-tukulle muun muassa hankintamarkkinoilla.

 
Lue lisää

Kierroksella rakennusmestarin kanssa

Konepajan lippulaivatukku rakentuu Ivo Landetin johdolla osaavissa käsissä. Rakennusmestari uskoo valmiin tukun häikäisevän visuaalisuudellaan.

 
Lue lisää

Konepajan tukkupäälliköksi nimitetty Jussi Salmi

Jussi Salmi on aloittanut tehtävässään Konepajan tukkupäällikkönä 16.4.2023. Aiemmin ravintolapäällikkönä pitkän uran tehnyt Salmi on toiminut viimeisen vuoden ajan Wihuri Metro-tukun Hämeenlinnan tukun tukkupäällikkönä.

 
Lue lisää

Lippulaivatukun rakentuminen Konepajalle: Suojeltuun kohteeseen

Mitä tapahtuu, kun moderni ravintolatukku ja kulttuurihistoriallisesti suojeltu kohde yhdistetään? Olemme epäilemättä ainutlaatuisen rakennusprojektin äärellä.

 
Lue lisää

Lippulaivatukun rakentuminen Konepajalle: Paluu juurille

Mitä tarkoittaa tukkukauppa Helsingin Konepaja-alueella kaupungin ytimessä? Luvassa on Metro-tukulle paluu asiakkaiden palvelemiseen lähellä, jopa naapurissa. Toisaalta kaksi pitkää historiaa yhdistyvät, kun Metro-tukun ja Pasilan konepajan tiet kohtaavat.

 
Lue lisää

Helsingin Konepajalle ravintolatukkujen lippulaiva

Suomen johtaviin tukkutoimijoihin kuuluva Wihuri Metro-tukku vastaa ravintola-alan muuttuneeseen markkinaan uudistamalla ravintolatukkunsa ympäri Suomen sekä panostamalla palveluun ja digitaalisiin kanaviin. Helsingin Konepajalle avataan ravintolatukkujen lippulaiva vuonna 2023.

 
Lue lisää