Skip to content
Kuukauden tavarantoimittaja Meira

Vahvasti kotimainen ja samalla kansainvälinen Meira

Meiran paahtimo Helsingin Vallilassa on paahtanut kahveja yli sata vuotta. Yli 20 vuotta Meira on ollut osa kansainvälistä Massimo Zanetti Beverage -kahvikonsernia. Konsernin myötä Meiran valikoimaan tuli maailmalla tunnettu kahvibrändi Segafredo ja sen laadukas espressovalikoima.

Meira paahtaa Vallilan paahtimossaan suomalaisten rakastamaa Kulta Katriina -kahvia. Vallilasta ovat kotoisin myös Suomessa kehitetyt Segafredo-suodatinkahvisarjan kahvit Segafredo Pausa, Biondo, Intenso ja Forza sekä Segafredo Storia, vastuullisesti tuotettu kahvisarja, jonka juuret voidaan jäljittää viljelytilalle saakka lohkoketjuteknologian avulla. Vallilan valikoimaan kuuluvat lisäksi oman premium-kahvisarjan, Vallilan paahtimo -kahvit.

Meira on kotimainen maustetalo, jonka mausteet valmistetaan aina tuoreimmasta sadosta. Suurimmalla osalla Meiran mausteseoksista sekä Meira ketsupilla ja sinapilla on Avainlippu-tunnus. Tuotevalikoimaan kuuluvat myös laadukkaat salaattikastikkeet, joiden täyteläinen maku on peräisin aidoista mausteista, yrteistä ja sinapista. Kaikkien Meira salaattikastikkeiden valmistuksessa on käytetty rypsiöljyä, joka on hyvä omega-3-rasvahappojen lähde. Tuotteet eivät sisällä lainkaan keinotekoisia aromeja tai väriaineita. Koko sarja on gluteeniton ja vegaaninen. Meira salaattikastikkeilla on Avainlippu- ja Sydänmerkki-tunnukset.

TIESITKÖ?

  • Kulta Katriina -kahvit ovat suomalaisten rakastamia, ja tärkeä osa kahvikulttuuriamme. Tänä vuonna ne ovat saaneet uuden upean pakkausilmeen.

  • Meira valmistaa Vallilan paahtimossa myös Suomessa kehitetyt Segafredo-suodatinkahvit myös muiden konsernin maiden tarpeeseen.

  • Meiran mausteet syntyvät Vallilassa aina tuoreimmasta sadosta. Suurimmalla osalla Meiran mausteseoksia sekä Meira sinapilla, ketsupilla ja salaattikastikkeilla on Avainlippu-tunnus.

Tutustu valikoimaan