Skip to content
Fresh-Cut-sivun-pääkuva

Wihuri Fresh Cut - Let us cut for you

Wihuri Fresh Cut kone- ja käsinleikatut hevit sekä pidemmälle jalostetut kasvikset helpottavat ammattikeittiön arkea.

wihuri_fresh_cutWihuri Metro-tukun logistiikkakeskuksessa toimiva hevileikkaamo valmistaa kone- ja käsinleikattuja hevituotteita sekä pidemmälle jalostettuja kasviksia. Fresh Cut - tuotteet helpottavat arkea ja tarjoavat maukkaan mahdollisuuden erottautua. Tuotteiden valmistamisesta vastaavat Fresh Cut -yrittäjät, ammattikokit Aleksi Malkamäki ja Matti Lohilahti tiimeineen.

Wihuri Fresh Cut-tuotteista löytyy laaja valikoima niin yksittäisiä vihanneksia ja hedelmiä eri muotoihin pilkottuna kuin myös esimerkiksi raastesekoituksia, ratatouille- ja wok-mix -sekoituksia sekä perunaa erilaisissa leikkuumuodoissa. Tutustu sesongin mukaan päivittyvään Fresh Cut -tuotevalikoimaamme täällä.

Valmiin valikoimamme lisäksi toimitamme asiakkaan toiveiden mukaan räätälöityjä eriä. Monipuolinen leikkausvälineistömme mahdollistaa viipaloinnit, kuorimisen, kuutioinnit, raasteet ja leikkaamisen haluttuun muotoon. Lisäksi leikkaamomme henkilökunta taitaa ravintolatason osaamisen veitsellä leikkuusta - ammattikokkien osaamisella.

Toimitamme Fresh Cut -tuotteet nopeasti, pääkaupunkiseudulla 12 tunnin toimitusrytmillä ja muualle Suomeen 24 tunnin toimitusrytmillä.

 

HubSpot Video

 

Miksi valita Wihuri Fresh Cut

  • Suora kontakti tukkuun – ei välikäsiä!
  • Nopea toimitusrytmi – tuotteet jo seuraavaksi päiväksi
  • Räätälöinti – asiakkaan tarpeiden mukaan räätälöidyt tuotteet
  • Tuotteet ovat aina tasalaatuisia ja -kokoisia – helpottaa annossuunnittelua ja tuotteiden tilausmäärien arviointia
  • Raaka-aineiden laatu – tarkastetaan kahdesti, tuotteita vastaanotettaessa ja leikkausvaiheessa.
  • Katkeamaton kylmäketju – tuotteet laadukkaasti ja turvallisesti
  • Veitsiosaaminen huipussaan – ravintolatason osaamista leikkaamisessa
  • Ajansäästö – valmiiksi leikatut tuotteet arjen sujuvoittamiseksi

Kiinnostuitko Fresh Cut -tuotteista? Ota yhteys omaan avainasiakasvastaavaasi ja saat lisätietoa tuotteista ja niiden hankinnasta.

Etkö ole vielä asiakkaamme? Palveleva verkkokauppamme ja pikatukut ovat valmiina sinua varten. Wihuri Metro-tukun asiakkaana voit keskittyä omaan ydintoimintaasi samalla kun me palvelemme sinua. Liity nopeasti asiakkaaksi.